Inschrijving 5e editie geopend

donderdag 22 december 2016 De inschrijving van de 5e editie van de Gulbergen Cross is inmiddels geopend. Onze nieuwste sponsor Sported uit Mierlo stelt een gratis fleece vest voor dames ter beschikking ter waarde van € 40.--. Dus dames, schrijf je in, want het fleece vest zal worden verloot.

Inschrijving 5e editie binnenkort geopend

maandag 28 november 2016 De organisatie heeft haar voorbereidingen voor de gezamenlijke 5e editie van de Gulbergen Cross getroffen. "We verwachten weer veel deelnemers van de organiserende clubs", zegt Laurens van Lieshout, mede organisator namens LGM, "ieder jaar zien we een stijgende lijn en dat willen we graag vasthouden".

Gulbergen Cross 2017 op zondag 12 maart

vrijdag 25 november 2016 De lopersgroepen LONU, LGM en LOGO organisren op zondag 12 maart a.s. de Gulbergen Cross voor de 5e keer als samenwerkende verenigingen.
De afgelopen 4 edities trok de zware cross ieder jaar meer deelenemers. Vooral het uitzicht op de top van "het dak van brabant" is fantastisch!

Gulbergen Cross 2016 op 13 maart

dinsdag 17 maart 2015 Ook volgend jaar staat de Gulbergen Cross op het programma. Wij hopen dat we dan nog steeds van het terrein van Aterro gebruik mogen maken.

Zoals de planning er nu uit ziet, zal de cross op zondag 13 maart 2016 plaatsvinden.

Organisatie bedankt de Sponsoren

maandag 16 maart 2015 Onze sponsoren hebben wederom een fantastische bijdrage geleverd om deze cross mogelijk te maken.