GEEN NA inschrijving bij Gulbergen Trail 8 maart 2020

maandag 17 februari 2020 Maximum aantal deelnemers: 400

Net als vorig jaar gaan we over de nieuwe brug over het Eindhovens kanaal. Het voormalige motorcrossterrein ten oosten van de berg maakt nu deel van het parcours uit. Hierdoor is het een uitdagende een zeer gevarieerde Trail geworden. In de Trail van 11km wordt de berg drie maal beklommen. Voor de wat minder ervaren lopers is er de mogelijkheid om slechts een of tweemaal de berg te overmeesteren.
We hopen wederom op een grote opkomst en mooi weer, zodat we we weer met ons allen kunnen genieten van het mooie vergezicht op ons “Dak van Brabant`.

Om een indruk te geven van de trail een stukje van het persbericht van het ED over  de trail van afgelopen jaar.

Richeltjes

,,Het is veel afwisselender dan andere edities", merkt Marian Crombag (35) uit Knegsel op, die als een van de eerste vrouwen finishte op de 10,3 kilometer. Een paar jaar geleden deed ze voor het laatst mee. ,, Toevallig maakte een collega reclame voor de trail en toen ik las dat het dit jaar een nieuw parcours zou zijn, besloot ik om weer mee te doen. Het is voor mij wel een half uur rijden, dus het moet wat toevoegen, anders kan ik net zo goed thuis trainen. Maar als het schema het toelaat kom ik volgend jaar weer. Ik richt me op halve marathons en op een parcours als deze worden mijn spieren sterker. De paden gaan van breed naar smal, er zijn zandpaden en richeltjes. We hebben ook geluk met het weer. Voor een trail moet je vies worden en dat is wel gelukt met deze regen en wind. Het is een beetje als met mountainbiken in de winter. Als je niet onder de modder thuis komt, heb je iets verkeerd gedaan.” 

9e editie Gulbergen Trail 8 maart 2020

dinsdag 7 mei 2019 De 9 editie wordt georganiseerd door de 4 loopgroepen uit de regio, zijnde LONU (Nuenen), LGM (Mierlo), LGB (Brandevoort) en LOGO (Geldrop).

Uitdagend parcours Gulbergen Trail

maandag 28 januari 2019 Het nieuwe parcours is zeer gevarieerd, maar minder zwaar qua hoogtemeters dan voorgaande jaren. Iedere loper kan kiezen tussen 1, 2 of 3 verschillende rondes lopen. Bij ronde 2 wordt gebruik gemaakt van de nieuwe brug over het kanaal.

Gulbergen Cross wordt Gulbergen Trail

vrijdag 14 december 2018 Met een nieuw parcours heeft de organisatie ook de naam van het evenement gewijzigd. De Gulbergencross heet vanaf 2019 Gulbergen Trail.

8e editie Gulbergen Trail, zondag 10 maart

woensdag 27 februari 2019 Nieuw parcours met oversteek over het kanaal!