10e editie Gulbergen Trail 13 maart 2022

donderdag 1 december 2022

De 10e editie wordt georganiseerd door de 4 loopgroepen uit de regio, zijnde LONU (Nuenen), LGM (Mierlo), LGB (Brandevoort) en LOGO (Geldrop).

Geen Gulbergen Trail in 2021

zondag 17 januari 2021 Dit jaar geen Gulbergen Trail

Update ontwikkelingen Coronavirus

donderdag 5 maart 2020 Het coronavirus is in Nederland geconstateerd. Ondanks de huidige ontwikkelingen over de verspreiding van dit virus, zien we op dit moment geen reden om de Gulbergen Trail te annuleren. We willen benadrukken dat uw welzijn en dat van de andere lopers onze prioriteit heeft. Uiteraard volgen wij de ontwikkelingen op de voet en nemen we voorzorgsmaatregelen waar nodig. We volgen hierin de richtlijnen van het RIVM en de GGD.

Terug uit een besmet gebied en geen last van gezondheidsklachten?

Als u geen gezondheidsklachten heeft, bent u van harte welkom bij de Gulbergen Trail op zondag 8 maart a.s.

Uw deelname aan de Gulbergen Trail: voorkom verdere verspreiding
Om enig risico van verdere verspreiding van het virus uit te sluiten, willen we u vragen om de Gulbergen Trail niet bij te wonen wanneer: 

  • U huisgenoten heeft met het Corona COVID-19 virus of
  • U in gebieden bent geweest waar het coronavirus heerst en verkoudheidsklachten of koorts heeft. Het gaat om de volgende gebieden: China (inclusief Hong Kong en Macau), Singapore, Zuid-Korea, Iran, de Noord-Italiaanse provincies Aosta-vallei, Piëmont, Lombardije, Trentino-Zuid-Tirol, Friuli-Julisch-Venetië, Veneto, Emilia-Romagna en Ligurië. 

Wat kunt u zelf doen?
De belangrijkste maatregelen die u zelf kunt nemen - en gelden voor alle virussen die griep en verkoudheid kunnen veroorzaken – om verspreiding van het coronavirus te voorkomen zijn:

Meer weten

Heeft u vragen over de actuele informatie over het coronavirus? Kijk op https://www.rivm.nl/nieuws/actuele-informatie-over-coronavirus

GEEN NA inschrijving bij Gulbergen Trail 8 maart 2020

donderdag 1 december 2022 Maximum aantal deelnemers: 400
Net als vorig jaar gaan we over de nieuwe brug over het Eindhovens kanaal. Het voormalige motorcrossterrein ten oosten van de berg maakt nu deel van het parcours uit. Hierdoor is het een uitdagende een zeer gevarieerde Trail geworden. In de Trail van 11km wordt de berg drie maal beklommen. Voor de wat minder ervaren lopers is er de mogelijkheid om slechts een of tweemaal de berg te overmeesteren.
We hopen wederom op een grote opkomst en mooi weer, zodat we we weer met ons allen kunnen genieten van het mooie vergezicht op ons “Dak van Brabant`.

Om een indruk te geven van de trail een stukje van het persbericht van het ED over  de trail van afgelopen jaar.

Richeltjes

,,Het is veel afwisselender dan andere edities", merkt Marian Crombag (35) uit Knegsel op, die als een van de eerste vrouwen finishte op de 10,3 kilometer. Een paar jaar geleden deed ze voor het laatst mee. ,, Toevallig maakte een collega reclame voor de trail en toen ik las dat het dit jaar een nieuw parcours zou zijn, besloot ik om weer mee te doen. Het is voor mij wel een half uur rijden, dus het moet wat toevoegen, anders kan ik net zo goed thuis trainen. Maar als het schema het toelaat kom ik volgend jaar weer. Ik richt me op halve marathons en op een parcours als deze worden mijn spieren sterker. De paden gaan van breed naar smal, er zijn zandpaden en richeltjes. We hebben ook geluk met het weer. Voor een trail moet je vies worden en dat is wel gelukt met deze regen en wind. Het is een beetje als met mountainbiken in de winter. Als je niet onder de modder thuis komt, heb je iets verkeerd gedaan.” 

9e editie Gulbergen Trail 8 maart 2020

dinsdag 7 mei 2019 De 9 editie wordt georganiseerd door de 4 loopgroepen uit de regio, zijnde LONU (Nuenen), LGM (Mierlo), LGB (Brandevoort) en LOGO (Geldrop).